Stärk din självkänsla genom att umgås med dem som vill dig väl

Självkänsla är grunden för att en människa ska bli framgångsrik. Då menar jag alls inte rik och berömd utan framgångsrik med sig själv. Bra självkänsla syns direkt bekräftar både ungdomar och vuxna. Man märker det bland annat på karisma och kroppsspråk, men också på att personer med en god självkänsla får andra att må väl.

Självkänslan kan stärkas, men det måste ske på djupet. Det är ingen quick fix lösning som vi kan klicka in och köpa på nätet. I min senaste bok ges några exempel på hur man på ett långsiktigt sätt kan jobba för att utveckla och stärka självkänslan. Ett är att omge sig med människor som tycker om en och som vill en väl och tänk på att attraktion är alltid ömsesidig. Försök att undvik att vara med människor som stjäl din energi och får dig att känna olust.

Nog verkade sjölejonen i denna nationalpark i södra Peru trivas mycket bra tillsammans! De utstrålande en sådan harmoni!

 

2 reaktioner till “Stärk din självkänsla genom att umgås med dem som vill dig väl

  1. Härlig tänkvärd läsning. Och vad glad jag är att jag kan känna en äkta glädje för andra människors framgångar. Enormt tacksam över denna känsla. Kram.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s