Inspiration och utveckling så det förslår

Oändligt tacksam att få möjlighet att delge budskapet ur mina böcker på författarkvällar. Filmen ”Bara en Dag” är en av mina absoluta favoriter. I den finns en scen från en författarkväll. När jag såg den tänkte jag – detta vill jag också göra en gång! Fascinerades av närheten med publiken och att få möjlighet att delge ett viktigt budskap från en bok som kan läsas av alla.

Detta blev upptakten till att jag för drygt två år sedan startade ett eget bokförlag. Tidigare har jag gett ut många forskningsböcker på andra välkända förlag, men nu ville jag skapa en alldeles egen produkt.

Den första boken Passion, nyckeln till framgång sålde jättebra. Det inspirerade mig till att fortsätta så 2011 publicerades Attraktion & Kemi och för en dryg månad sedan kom den tredje boken, Duktig flicka – snara runt halsen eller vägen till framgång?

Författarkvällarna ger mig så mycket: engagemang, inspiration och att få vara så nära en publik som är intresserad av ens bok. Det är en helt fantastisk upplevelse!

Bättre än så här kan det nog inte förmedlas – filmklippet av otroligt duktiga Siv Thuresdotter!

http://www.youtube.com/watch?v=Oq9NVSokz_U

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s