Lev ditt liv fullt ut!

Vi är alla olika. Som väl är. Att leva sitt liv fullt ut betyder en sak för mig och kan innebära något helt annat för någon annan. Tur är väl det – vore trist om alla var precis likadana. Det viktigaste är att klargöra hur vill jag leva mitt liv? Inte leva ett liv som andra vill!

Tiden rullar på snabbt och livet kan inte skjutas upp till morgondagen. Livet händer här och nu. Glöm inte bort att ta det tillvara och gläd dig över det du har i din närhet. Snegla inte på andra med avund. Gräset behöver inte vara grönare på andra sidan. Vattna ditt eget gräs och du ska se att det växer mer än du någonsin anat!

Nu blir det en veckas paus på bloggen – jag ska på en intensiv och otroligt spännande arbetsresa – återkommer med nytt inlägg söndagen den 3 mars!

P1020222 

4 reaktioner till “Lev ditt liv fullt ut!

  1. Tack Ingrid, gillar bilden av att vattna sitt eget gräs! Här tänker jag på en legend av religionsfilosofen Martin Buber om en man som söker en skatt och vandrar iväg under stora umbärelser för att söka skatten – men upptäcker till slut att skatten finns gömd hemma i det egna huset (huset som en metafor av det egna livet). Allt gott för vad som väntar dig nu! Kram Kerstin

    Gilla

  2. Vilka kloka fina ord Kerstin – finns många associationer både till filosofi, religion, psykologi och mycket annat! Lätt att tro att lyckan finns runt hörnet när den finns just här och nu! Kram till dig också!

    Gilla

  3. Looking forward to, as always. Gillar särskilt ditt sätt att uttrycka dig kort & koncist. En konst & balans som heter duga. Me like à LOT.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s