Förtroendefulla kundrelationer – grunden för ett hållbart varumärke!

Bloggade för en tid sedan om förtroende mer generellt. Förtroende är A & O för att skapa bra och långvariga kundrelationer. Har jag sagt att jag ska leverera en produkt eller ett material vid en viss tidpunkt så ska det också ske. Det ska göras på ett bra sätt.

Integriteten är viktig – att gå och prata om sina kunder ska man vara försiktig med om man vill skapa ett trovärdigt varumärke. Finns personer som vänder in och ut på sitt privatliv på arbetsplatser och till och med till kunder. Eller prata illa om andra! Gissa om det ses som negativt!

Här med sjukvårdschefer från Bologna – vi har jobbat länge tillsammans!

 DSC00448

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s