Umgås med de som vill dig väl – en nyckel till bra självkänsla

En del människor tycks alltid hamna med ”fel” personer – redan i barndomen söker man kanske vänner som inte gillar en och i stället blir man utanför. Kanske till och med mobbad!  Samma sak senare i livet – ”fel” relationer som sårar och gör människor illa – både privat och i jobbet.

Att vara med människor som tycker om en och vill en väl skapar trygghet, tillit och förtroende. Hur hittar man rätt? Viktigt att lita på sin magkänsla och intuition! Tänk på att människor som pratar ”skit” om andra säger samma sak om dig så fort du gått! Sådana ”vänner” hade jag varit försiktig med.

Syns rätt tydligt här att jag pratar med någon som jag tycker om!

 

P1020015

 

2 reaktioner till “Umgås med de som vill dig väl – en nyckel till bra självkänsla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s