Frihet

Frihet är ett av de vackraste ord jag vet – för mig har det redan sedan barnsben varit mitt nyckelord – att göra det jag vill och tycker om, att själv bestämma över mitt liv, vara med de jag tycker om och som tycker om mig osv – är mer än tacksam att jag fått skapa mitt liv så. Önskar att alla hade modet att gå sin egen väg och göra det man vill, umgås med människor som tycker om en och vill en väl – och som man själv trivs med osv – då känner man välbefinnande och mår bra!

 

IMG_5241

Annonser
4 kommentarer
 1. Anonym sa:

  Skönt att höra, min vilja togs bort som liten, men håller på att erövra den kram och en skön sommar Gunilla

  Gilla

 2. Träna på Gunilla – och gör det du vill och tycker är kul!

  Gilla

 3. Marianne Ekholm Gunve sa:

  Frihet är förutsättningen för utveckling!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Senaste nytt från Vagabond

Relationer - himmel eller helvete? Varför vissa håller medan andra går i kras. Så får du relationen att utevcklas!

Antikabloggen

This WordPress.com site is the bee's knees

Holavedsbrudar

Relationer - himmel eller helvete? Varför vissa håller medan andra går i kras. Så får du relationen att utevcklas!

%d bloggare gillar detta: