Frihet

Frihet är ett av de vackraste ord jag vet – för mig har det redan sedan barnsben varit mitt nyckelord – att göra det jag vill och tycker om, att själv bestämma över mitt liv, vara med de jag tycker om och som tycker om mig osv – är mer än tacksam att jag fått skapa mitt liv så. Önskar att alla hade modet att gå sin egen väg och göra det man vill, umgås med människor som tycker om en och vill en väl – och som man själv trivs med osv – då känner man välbefinnande och mår bra!

 

IMG_5241

4 reaktioner till “Frihet

  1. Skönt att höra, min vilja togs bort som liten, men håller på att erövra den kram och en skön sommar Gunilla

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s