Livsglädje – Joie de vivre!

Ekonomiska kriser till trots så måste jag medge att jag är väldigt förtjust i Sydeuropa! Provence är en av de regioner som tilltalat mig sedan jag var där på språkresa som tonåring. Förförande vackert, bergen och det turkosblå Medelhavet. Den lättsamma livsstilen, maten, vinet och den härliga stämningen mellan människor. Nästan alltid strålande sol! Lätt att få kontakt, många skratt, sena nätter!

Små provensalska byar. Doften av anis, rosmarin, timjan och andra kryddor. Getter och får som betar längs bergsluttningarna. Kaféerna, alltid mycket folk. Förtroliga lågmälda samtal, glada skratt och flirtande!

Att sitta på ett kafé med ett iskallt glas rosevin, kolla på folk, prata och skratta är livsnjutning på hög nivå, joie de vivre! Ruhl Plage är en av många favoriter!

P1000621

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s