Du kan aldrig fly från dig själv!

Många människor tycks vandra genom livet iklädda någon sorts mask. Ungefär som om de ständigt befann sig på en maskerad. Ett första steg mot att våga klä av sig den där masken är att vara ärlig mot sig själv. Vem är jag? Vilket är mitt sanna jag? Vågar jag visa det?

Det kan vara smärtsamt att öppna upp sitt inre. Många vågar kanske aldrig göra det utan fortsätter på livets väg förklädda i någon annans dräkt.

Att inte våga möta sig själv och det egna jaget är att välja bort den riktiga lyckan och det inre välbefinnandet. Det finns ett gammalt talesätt – du kan aldrig resa från dina problem och dig själv. För eller senare kommer det inre jaget i fatt en människa. Synd att många väntar att öppna det inre tills det är för sent!

Sitta på ett kafé och bara njuta, reflektera över livet får symbolisera vikten av att våga möta sig själv i alla lägen och överallt!

 

P1030030

5 reaktioner till “Du kan aldrig fly från dig själv!

  1. Så sant och jag träffade en sån igår och blev helt tömd på energi otroligt hur det kan bli, men det var sista gången Kram och en skön söndag önskar jag dig

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s