Frusna själar

Skylten i Köpenhamn gav tankar kring alla frusna själar man möter. Vad är då en frusen själ? Ja, en människa som inte har modet att leva sitt liv fullt ut. Oron över allt som kan hända hindrar många från att våga. Rädslorna kan omfatta det mesta, alltifrån att flyga till att stanna kvar på ett jobb man inte trivs med.

Människorna som stannar upp i sin utveckling redan i unga år. De lever livet på samma sätt, år ut och år in. Kroppsspråket visar tydligt att de inte är särskilt nöjda.

Gissningsvis vill alla människor vara omtyckta, befinna sig i ett positivt socialt sammanhang, helt enkelt må bra. Enklaste sättet att förändras är att bli medveten om sitt kroppsspråk och vilka signaler man sänder. Leenden, ögonkontakt, en säker kroppshållning är pålitliga nycklar för framgång på livets arena. Glöm heller inte bort att njuta!

 

Njutning så det förslår!

 

P1030214

 

11 reaktioner till “Frusna själar

  1. tack för dina rader. Åh så bra skrivet och så sant om dessa frusna själar som jag alltför ofta möter. Mitt hjärta fryser till is, så jag måste hålla mig undan HSp are som jag är och superkänslig för hur andra mår, men jag har lärt mig mycket och är glad att jag är så känslig för det är mest positivt Jag brukar dela dina texter för att dom är så bra, så att fler får läsa, hoppas det är ok Kram och en skön kväll till dig Gunilla

    Gilla

  2. Tack Gunilla för dessa rara ord – blir jag verkligen glad för och kul också att du delar! Jätteroligt – ju fler som nås av blogginläggen – desto roligare! Att vara känslig och lyhörd kan ge otroligt mycket! Ha en fin kväll du också!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s