Vem avgör vad som händer?

Ibland stannar liksom tiden upp en liten stund – livet blir inte alls vad vi tänkt. Vissa gånger, som vid sjukdom, dödsfall är det svårt att påverka, men vid alla andra tillfällen? Vem är det då som styr hur livet blir? Det kan finnas situationer då andras agerande får stor inverkan, men oftast är det en enda person som påverkar hur ditt liv blir. Vem? Du själv – dina känslor och dina tolkningar av livet.

Avgörande för livets skeenden, förutsatt en hygglig uppväxt och en OK hälsa är bland annat självkänslan, men också synen på ditt liv. Att du inte är ett offer utan att det är du själv är regissör och har ansvar för ditt liv.

 

Akropolis är i allra högsta grad beständigt ooch tycks inte ha påverkats alltför mycket av yttre skeenden!

 

P1000135

 

 

 

 

2 reaktioner till “Vem avgör vad som händer?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s