Magkänsla och intuition

Jag kände det på mig – förmågan att känna av saker och ting är otroligt viktig för vår överlevnad. Intuitionen sågs tidigare som något lite mystiskt, men i dag har forskning kring intuition och liknande fått plats även vid väl meriterade forskningsinstitutioner. Nyare forskning har till och med lyckats fånga förmågan att förutse en händelse med hjälp av magnetröntgen. Fascinerande.

Som med så mycket annat skiljer vi oss åt vad gäller vår förmåga att läsa av situationer och att känna på sig vad som händer. Jag pratar inte alls om mystiska skeenden utan om att kunna läsa av människor och skeenden. En del personer har denna förmåga – andra inte. Genetisk? Hur som helst – på många sätt är denna förmåga en av nycklarna till framgång på livets sociala scen!

attraktion-kemi-0011

attraktion-kemi-baksida_ny-001

 

 

 

 

 

3 reaktioner till “Magkänsla och intuition

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s