Vem styr ditt liv?

Hur ofta hör jag inte människor säga – jag fick aldrig chansen. Chefen är emot mig. Jag hade en så taskig barndom så jag fick aldrig någon möjlighet. Min man eller min fru vill inte resa så därför stannar vi hemma. Jag blev aldrig sedd som barn och så vidare.

Vem styr våra liv? Är det mamma och pappa, chefen, barnen eller partnern? Nej det klart det inte är. Den enda som kan styra våra liv är vi själva.  Jag har ansvar för mitt liv och styr det själv – du har ansvar för ditt liv – ingen annan!

Glöm inte det – så ta makten över dig själv och ditt eget liv!

Hade en dröm om att rida på Pampas – och här är vi – jag lite lätt ”ringrostig” till skillnad från den unge gauchon som sitter på hästryggen åtta timmar varje dag – kul hade vi och fortfarande kunde jag styra hästen!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s