Snälla flickor kommer till himlen – andra kan gå hur långt som helst

Klart att man ska vara snäll – men inte vara en lydig flicka som gör det andra tycker att man ska göra. Den som brinner för sin sak, är modig, vågar gå sin egen väg och är beredd att jobba hårt -når också stjärnorna. Att tro på det man gör -ha tydliga mål – en positiv attityd – och vara beredd på att jobba hårt – där har du några framgångsnycklar. Tänk efter – vilka är mina mål och vad krävs för att nå dem? Jag har precis släppt min nya bok – Så vinner du slaget om de bästa – handbok i ledarskap – och gissa om jag blir glad när jag ser att den ligger på fjärde plats över flest sålda böcker på Adlibris lista😄 tydligt mål som uppfyllts genom hårt arbete och mycket god respons i media!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s