Är det du själv som är din värsta chef?

Hur leder du dig själv? Är du en kreativ och driven chef som lyfter fram möjligheter, stimulerar och skapar resultat samtligt som du ger dig tid till återhämtning, reflexion, njutning, glädje och nöjen? Vårdar du dig själv och skapar en bra och hälsosam livssituation?

Eller är du den ledare som aldrig blir nöjd, ställer höga krav som resulterar i obalans och ohälsa? En chef som inte tillåter glädje, avkoppling och livsnjutning? En ledare som ständigt jagar dig själv?

Självledarskap handlar om att leda och vägleda sig själv genom livets resa, men i dag också ofta om att i projekt och andra arbetsuppgifter vara sin egen chef. Kom i håg att du själv väljer vilken chef du vill vara mot dig själv!

Vill du veta mera om bra ledarskap och få tips på hur du kan utveckla dig själv som ledare så läs gärna – Så vinner du slaget om de bästa – handbok i ledarskap!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s