Skratt – glädje och livskvalitet

Ett gott skratt förlänger livet är ett gammalt talesätt som faktiskt också har stöd i forskning. Glada hjärtan är friskare och när vi skrattar utlöses en massa positiva ämnen. Dessutom föder leenden leenden och glada människor är ofta omtyckta, har bra relationer och många vänner. Har tillbringat helgen med att njuta av härlig glädje – karnevalen i Lund – människor i alla åldrar – sydländskt väder – och så mycket skratt – kramande karnevalister – glada poliser – dans – sång och spontanfester överallt! Ett år såldes karnevalsluft på burk och det vore kanske ett sätt att sprida skratt och livsglädje också i vardagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s