Grip tillfället i flykten

Att möta människor som berör och inspirerar är både utvecklande och roligt. Ibland träffar man en person för första gången och det känns som om man kände varandra väl, samtalen flödar och det uppstår en kemi och social attraktion. Det är som att man blivit varandras soulmates, själsfränder. De flesta möten berikar och berör, men dessa ger en alldeles extra dimension. Fånga tillfället i flykten och låt det inte gå dig ur händerna. Mötet, kanske kort och snabbt eller en livslång relation, där samtalen aldrig sinar leder till kreativitet, energi och utveckling.

Mera om detta kan du läsa om i min senaste bok Relationer – himmel eller helvete, som kan köpas i bokhandeln, Adlibris eller i förlagets webb butik

http://www.tollgerdt.se/butik

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s