Skjut inte upp livet till morgondagen

Har varit borta över helgen och i fredags morse när vi körde stod vårt vackraste körsbärsträd i full blom. När vi kom hem i söndags kväll var trädet nästan helt utblommat – bara en och annan blomma dröjde sig kvar. Det fick mig att tänka på livets förgänglighet och hur viktigt det är att fånga livet – varje ögonblick – här och nu. Jag har skrivit det förut men det tål att upprepas gång på gång – lev i nuet och fånga varje stund innan det är för sent.

En reaktion till “Skjut inte upp livet till morgondagen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s