Släng av dig den tunga ryggsäcken och älta inte det förflutna!

Nog är det synd och ett slöseri med livet att låta ryggsäcken fyllas med tunga tankar, bitterhet, missförstånd och andra oförrätter du tycker att du blivit utsatt för. Vems liv är det som pågår och slösas bort på sådant? Ditt eget. Risken är att du blir mer och mer förgrämd och bitter.

Vilka tunga och destruktiva tankar som föds ur detta och som förstör så mycket av glädjen med att leva. Bara finnas till, njuta av solen, regnet och snön. Ta det tillvara och försök att kasta bort de svarta tankarna. Det förflutna kan aldrig ändras och den enda som har ont av att du grämer och retar dig är du själv – ingen annan.

 

IMG_4334

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s