Att våga gå sin egen väg

Att våga gå sin egen väg ligger nära självständighet som sannolikt påverkas av såväl miljön som personligheten. Vad kännetecknar en självständig person? En självständig person tänker själv, men lyssnar gärna till andra. Hon vet att hon kan ha fel och medger det utan att fastna i prestige. Det är också en individ som inte har behov av att vara konform, men som samtidigt kan hantera sociala krav på ett smidigt sätt så att hon undviker att provocera. En del människor upplever sig få tufft motstånd och stöta på patrull när de är självständiga och går sin egen väg. Kanske beror det inte enbart på omgivningen utan också hur en sak förs fram? Lyhördheten är väsentlig om man ska lyckas och har man den sociala smidigheten känner omgivningen sig sällan provocerad.

 

_MG_8714

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s