Du blir vad du tänker

Det man tänker är en stor del av den man är. Om man alltid ägnar tankarna på det negativa – det som inte blev, det som hindrade mig eller kanske varför har alla andra sådan tur och inte jag – så är risken stor att hamna i en negativ spiral Till sist riskerar det negativa att helt ta överhanden över livet.

Att i stället försöka styra tankarna åt det positiva lyfter en och ökar välbefinnandet. Att t.ex. sucka – i morgon är det måndag och jobb – så försöka vända på tänkandet – jag har ett jobb att gå till – fantastiskt. Det ligger mycket i det gamla filosofiska tankesättet – du blir vad du tänker.

P1000372 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s