Kan man skapa flow och lycka?

De lyckligaste är inte de som har ”allt” utan de som har förmåga att använda det de har på bästa sätt. Man kan likna lyckan lite vid ”flow” – känslan av att allt fungerar och att allt stämmer. Ett underbart tillstånd.

Kommer det bara av sig själv eller kan man skapa det? Så klart man kan. Genom att se efter möjligheter i stället för hinder och solen som finns bakom molnen i stället för att beklaga sig över de tunga skyarna kan vi komma långt.

 

 PICT2338

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s