Sluta oroa dig – börja leva!

Ja det var titeln på en bok som bland annat användes när jag började psykologutbildningen som 18-åring – så sant det är och så glad jag är att jag tidigt i livet tog del av denna lärdom. Möter alltför många som låter oro och rädslor ta överhanden. I stället för att vara ett berikande äventyr blir livet en farofylld resa. En börda. Att ständigt oroa sig över framtiden hindrar förmågan att leva i nuet och fånga dagen precis som den är.

P1030030

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s