Du kan mer än du någonsin anar!

Många människor låter sig hindras alldels i onödan. Det är inte yttre hinder som stoppar dem utan de inre. Bristen på tilltron till sig själv och den egna förmågan. Små saker blir oöverstigliga hinder och till sist kan det mesta kännas omöjligt.

Självkänslan igen – bolla sitt inre tillsammans med någon som vill en riktigt väl, möta någon eldsjäl som kan lyfta och entusiasmera – det går det du inte trodde. Bra förebilder är ett annat sätt att lyfta sig själv vidare i livet.

Får symboliseras av Fontana Nettuno i Bologna – symbol för sensualism, livsglädje, men också att våga utmana!

 

P1000465 

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s