La dolce vita – det ljuva livet!

Italien är en av mina absoluta favoriter. Maten, vinet, njutningen, trevliga människor, härliga diskussioner – ja – det ljuva livet helt enkelt. Haft förmånen att besöka Italien många gånger – både privat och med jobb. Kärleken mellan mig och Bologna är ömsesidig och det är en ständigt återkommande favorit.

Här lever man gott och njuter av livet. Europas äldsta universitetsstad med 100 000 studenter skapar glada och sena nätter och att sitta på Piazza Maggiore med ett glas vin och kolla på folk tröttnar man aldrig på. 40 km arkader med mysiga små kaféer och restauranger, den goda maten, de fina vinerna och shoppingen.

Att de sedan har en sjukvård i världsklass tillsammans med extremt bra kooperativ inom olika områden har fört mig med olika chefsgrupper till Bologna ett otal gånger. Livsnjutning – både med jobb och privat! Här symboliserat av världens bästa glass!

 

 IMG_5698

 

2 reaktioner till “La dolce vita – det ljuva livet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s