Bejaka dig själv!

Att vara hel och ren, tro inte att du är något och stick inte ut för mycket, är bara några av de tankar som styr många människors liv. Du ska heller inte njuta för mycket utan sträva på.

Om det är Jante eller Luther eller vad som helst har egentligen inte någon större betydelse. Att de nordiska länderna kommit att påverkas av detta – mer än många andra – beror säkert på klimatet – kyla och mörker – långa avstånd mellan människor. Föreställ er en vinterdag som denna för 100 år sedan i Sverige!? Inte konstigt att slitsamhet och umbäranden var i fokus.

Nu är det dock 2013 – vi är tack och lov gynnande. Har en bra standard i vårt land, värme och elektricitet så varför inte släppa dålig självkänsla, att inte tro att man är något och allt annat som förknippas med Jante?

Stick ut och våga bejaka dig själv, ta för dig, njut av livet!

PICT2336

 

8 reaktioner till “Bejaka dig själv!

  1. Genom att våga kliva förbi Jante tar man ett stort steg inom sitt entreprenörskap. Inte nog med att man utvecklas på ett personligt plan, men förhoppningsvis väcker känslor hos övriga till att göra det samma.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s