Du är starkare än du tror

Tyvärr är det många som lägger mycket tid på att oroa sig inför morgondagen och hur de ska klara av olika uppgifter. Ofta går det mesta bra och all den oro som fanns var fullständigt i onödan. Den tog energi och ingenting annat. Ibland tar oron och de negativa tankarna så mycket kraft att det inte finns kvar någon energi till det positiva eller att göra någonting utvecklande.

Det kan naturligtvis vara svårt att bryta negativa spiraler, men det går. Människan har en inre inneboende styrka och orkar mycket mera än vad man någonsin skulle kunna tro. Ett råd jag brukar ge när jag jobbar med chefsutveckling är: vad är det värsta som kan hända? Gör ett sådant scenario och se att det nog inte är så farligt utan att det mesta faktiskt löser sig.

Människans inneboende styrka får symboliseras av södra delen av Inkaleden i Peru. Hur var det bara möjligt att allt detta kunde byggas – och att det står än i dag?

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

 

 

4 reaktioner till “Du är starkare än du tror

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s