Passion – en tändande fackla!

 Ja, passion i alla dess former är inte bara fascinerande utan också ett livselixir utan dess like. Tror inte att det finns någon mer entusiasmerande drivkraft. Förälskelsen är klart nummer ett. Finns nog inte något som kan skapa ett större engagemang och kreativitet. Forskning visar att långt ifrån alla har förmågan att bli så förälskade att de tappar allt sans och vett – tack och lov kanske? Även om det är en fantastisk upplevelse och mer livsbejakande än det mesta! Dock är det inte ett evigt tillstånd.

Passion kan också vara så mycket annat. Som att möta en massa positiv respons. I lyckliga fall får det lilla barnet möta en tillåtande och tolerant omgivning där ingen som bryr sig särskilt om sådant som att ”kasta nappen” när man fyller 3 år (tills vems nytta ska nappen kastas – för barnet eller för att föräldrarna vill bestämma?) eller att vara alltför lydig. Kom ihåg – det är inte de lydiga som förändrat världen och att få utvecklas och vara den man är – är nog den största gåvan man som förälder kan ge sina barn. Det är kärlek och passion.

Passion kan vara så mycket. Att stå på scen är för mig en enorm passion – det tänder – är glad att få göra det så pass ofta!

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s