Att ta tillvara vardagen

Har i dag haft möte med ett av mina supertrevliga chefsnätverk. Detta är en del av mitt ”vanliga jobb” – alltså inte författandet och böckerna.

Tycker det är så otroligt roligt att träffa alla dessa chefer och andra som jag har förmånen att möta i mitt jobb. Visst – jag har ett spännande arbete – får resa mycket – inte enbart i Sverige utan också internationellt och möta många intressanta människor.

Hur har jag fått detta? Någon som erbjudit det? Nej, framförallt genom att skaffa mig en massa kunskap och genom hårt arbete. Vad man än gör så tror jag att det är viktigt. Snabba ”Quick fix” lösningar ger sällan långsiktig framgång.

Drar mig till minnes ett uttalande av Anders Gärderud, en gång guldmedaljör på 3 000 meter hinder. När jag hörde honom var han bi kommentarer i något idrottsprogram på TV. Kommentatorn sa, angående en av löparna, han har en väldig tur XX. Anders Gärderud svarade – jag märkte att jag fick mer tur ju mer jag tränade! Klokt och så sant!

I Passion, Nyckeln till framgång, berättar tio mycket framgångsrika personer som Gunde Svan, Kjerstin Dellert, Amelia Adamo och företagsledare som Rune Andersson och Carl Bennet om hur just dem lyckats. Kunskap, hårt arbete och passion!

 

Passion, Nyckeln till framgång

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s