Båstad Seafood – en fantastisk tillgång på Bjäre

Vi på Bjäre är lyckligt lottade på många sätt. Underbar natur- havet – men också fina små samhällen och framförallt ett suveränt utbud av det mesta med tanke på att vi bor i en liten landsortskommun med Båstad som vår största tätort.

Själv är jag glad att vi har så många små butiker som specificerat sig på matvaror av olika slag. Jag har skrivit om en del av dessa – skriver framförallt om de som är öppna året runt så att vi som utgör lokalbefolkningen kan handla bra året om!

Båstad Seafood är en av dessa! Här huserar Johannes som driver denna fantastiska fiskaffär.

Fräscha skaldjur – bland de bästa jag köpt!

Sprillans färsk fisk!

Hemgjorda tapas av olika slag – otroligt goda och suveräna som förrätt!

Havskräftorna är en återkommande favorit. Jag fick en gång lära att i en riktgt bra fiskaffär som enbart säljer pinfärska varor så luktar det aldrig fisk! Kan bara instämma – Båstad Seafood levererar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s