Ny stjärna på Lunds Café himmel

Min blogg – tollgerdt.com har jag haft länge men från och med i dag blir det en ny inriktning. Jag har förmånen att resa mycket – se och uppleva nya saker – både privat och med jobb. Jag bloggar om resor för Resemagasinet Vagabond under Inre och Yttre resor. I min egen blogg kommer jag att tipsa om smultronställen – på nära håll och långt borta och målsättningen är i alla fall några inlägg varje vecka!

Jag älskar att fika – njuta över en kopp kaffe – en kaka eller varför inte en pralin. Minns när jag var med som forskare i ett sjukhusutbyte i Sydafrika och hur kollegorna/ vännerna därifrån uppskattade den svenska FIKAN när de besökte oss i Sverige. Och visst är det trivsamt att sitta med en god vän, ens käresta eller kanske med några studenter – prata och inspirera varandra.

Lund har många mysiga kaféer och i dag har jag fikat på nyöppnade Hoby nr 9 på Klostergatan – förtjusande med utsökta hemgjorda praliner ( pralinerna har tillverkats tidigare men nu har man kafé i nya lokaler).

Läcker inredning och design!

Vanvettigt goda praliner som tillverkas manuellt vägg i vägg med butiken och kaféet – varsågod att titta in och låt dig förföras av en fika!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s