Älskar du också att botanisera i mysiga bokhandlar?

Gillar du också böcker och att läsa? Själv är jag en bokälskare- köper romaner – gärna med förtecken av kärlek och relationer – biografier – vackra Coffe Table Books mm. Jag köper massor av böcker – för att läsa så klart – men tycker också att böcker är en snygg del av hemmets inredning.

Så läser jag otroligt mycket – att läsa utvecklar och inspirerar och är en viktig grund för mig som författare. Älskar våra små fina boklådor som förser oss med bra litteratur och särskilt förtjust är jag i de boklådor som har lyckats klara sig utan att slukas av de stora jättarna,

En av dessa är charmiga Höganäs Bokhandel

Här kan du drömma dig bort i böckernas värld – dricka kaffe eller kanske te – prata och filosofera.

Som författare är det underbart att ha Författafton i en sådan bokhandel och i går kväll föreläste jag om min alldeles nya bok – Så vinner du slaget om de bästa – i fina Höganäs Bokhandel! Fullsatt med härliga och inspirerande människor!

Böcker och böcker- ger inspiration och energi!

Laddar för kvällens framträdande tillsammans med Christoffer Palmer som äger Höganäs Bokhandel ( och Båstad – kommer mera om denna pärla i ett senare inlägg).

Jag frågar Christoffer varför han valt att bli bokhandlare? Svaret kommer blixtsnabbt- för att jag älskar böcker- och det gör även jag!

3 reaktioner till “Älskar du också att botanisera i mysiga bokhandlar?

  1. Då skulle du se Norrtälje Bokhandel i sjuttonhundratalsbyggnad vid Lilla Torg. Helt oslagbart. Har också föreläsningar, bokcirklar etc. Värt ett besök?

    Gilla

    1. Jättekul med nya tips Monica – jag har ju några favoriter här i södra Sverige – roligt med nytt – jag besöker mer än gärna mysiga bokhandlar när jag är på resa!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s