Din allra viktigaste resa – livets resa med dig själv!

Att resa är oerhört berikande och lärorikt. Se och upptäcka världen – nära eller långt borta, ta del av andra kulturer, möta olika människor, storstadsupplevelser, kultur, konst, god mat, dryck- eller att stå ensam i en orörd skidpist, vandra längs havet, i bergen, i skogen – att bli ett med naturen och möta sig själv – sitt innersta – ta del av och bejaka sina känslor. Den inte resan är livets viktigaste – när du på djupet lär känna dig själv – vågar se ditt innersta – då når du harmoni och välbefinnande!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s