Glöm inte bort att bemöt andra som du själv vill bli bemött

Det gamla budordet håller bra än i dag och livet igenom. Förvånas ibland över hur många människor som tycker sig bli illa bemötta i allt från butiker – restauranger – på arbetsplatser – i skolan – och så vidare. I den butiken är de inte alls trevliga eller på det kaféet är de otroligt nonchalanta osv. Så har man själv varit där och har en helt annan upplevelse.

Hur bemötte du personalen när du kom in? Hälsade du eller pratade du i mobilen medan du pekade på din beställning? Hur gör du på jobbet? Hälsar du god morgon när du kommer? Byter ett par ord med personalen i receptionen? Frågar din kollega hur hennes mamma som brutit benet mår?

Om man själv är vänlig och trevlig så lovar jag att man i princip alltid blir väldigt trevligt bemött!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s