Framgång är inte slutgiltig, misslyckande är inte slutet- det är modet att fortsätta som räknas

Lånar rubriken från Winston Churchill – ett av hans många beryktade ordspråk. Så sant och så viktigt att ha med sig genom livet! Att våga fortsätta – att utvecklas – förnya sin kunskap – förverkliga drömmar – utmana och våga.

Var i dag i Helsingborg och stod plötsligt utanför hotellet där jag hade min allra första föreläsning om ledarskap för en koncernledning – minns det som i går – jag hade precis blivit doktor vid Handelshögskolan i Stockholm och detta blev startskottet på en otroligt spännande karriär – från fattig ung doktorand till en väldigt välbetald management konsult och forskare – med uppdrag inte bara nationellt utan även internationellt – men utan hårt arbete – ny kunskap – möten över världen – ny forskning – hade karriären inte blivit särskilt långvarig – modet att fortsätta – att inte ta ett nej för ett nej – hitta nya vägar – nya uppdragsgivare – att aldrig ge upp! Här utanför hotellet där den första föreläsningen för ledare hölls!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s