Den som behärskar ögonblicket behärskar också livet

Dessa ord skrevs redan på 1100- talet av Wolfgang von Eschenback och jag tycker att de håller lika bra nu som då. Att kunna hantera varje ögonblick på ett sätt som är bra – både för en själv och för andra innebär att man skapar ett så bra liv som möjligt. Det betyder inte att livet levs i ett rosenrött skimmer – men att man också kan behärska och hantera svårigheter och gå stärkt genom dessa. Att aldrig ta på sig offerrollen och skylla på andra utan att ta ansvar för sitt eget liv!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s