Konsten att leva i nuet

Alltför ofta är vi någon annanstans – tankarna kan handla om alla måsten – vad vi ska göra i morgon eller kanske stanna kvar i det förflutna – gräma oss över någon oförrätt eller något annat som vi hänger upp tillvaron vid. Planer för framtiden är naturligtvis positiva liksom att ibland tänka på glada minnen, men gå inte alltid före dig själv i tanken och dröj heller inte kvar i det förgångna alltför länge. Stanna upp i nuet och låt det omfamna alla dina sinnen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s