Livet är för kort för omvägar

Tillhör du dom som gärna skjuter upp förverkligandet av dina drömmar till morgondagen? Ska bara jobba här några år så att jag sedan kan göra det jag vill! Sen ska jag börja plugga så jag kan utveckla mig själv och förverkliga mina drömmar! Så går åren och det där ”sedan” blev helt enkelt aldrig av – vingården i Provence – konstnärsdrömmarna – drömutbildningen – ja det liv som jag tänkt mig! Omvägarna fick helt enkelt ta överhanden över livet. Uppskjut inte ditt liv till morgondagen – då kan det vara försent!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s