Om inte du tror på dina drömmar – hur ska de då kunna förverkligas?

Barn har ofta många drömmar – unga planerar för framtiden medan dessvärre många vuxna släpper sina barn- och ungdomsdrömmar. Tvivlet som kommer – det går nog aldrig – kanske senare. Först måste jag bara….. man strävar vidare på ett jobb som är OK men inte mer. Lever kanske i relationer som är OK – men sedan inte mer. Lever sitt liv efter vad andra tycker i stället för att våga lyfta – flyga och förverkliga sina drömmar innan det är för sent! Så lyft blicken – vidga vyerna och förverkliga dina drömmar nu!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s