Bli inte fångad i en bur utan låt fågeln inom dig flyga!

Att hitta sig själv – veta vem man är innerst inne – veta vad man vill göra med sitt liv – och att sedan leva det så – det är nyckeln till inre välbefinnande – frid – lugn – glädje – energi och lust. Alltför många tycks leva ett liv som andra förväntar sig att de ska göra. Det är lätt att tappa bort sig själv bland snåriga livsval! Vi har alla ett val – finn dig själv – gör ditt val och lev det liv DU vill leva! När du väljer är det viktigt att personen som ska du vill ha vid din sida genom livet inte nålar fast dig som fjärilen i en glaskupa utan att du flyger som en vildfågel genom livet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s