Tänk positivt och må bättre

Ja en ny studie visar att optimister som har ett positivt förhållningssätt till livet inte bara är lyckligare och mer tillfreds utan deras hjärtan är också friskare – blodkärlen är renare än pessimistens. Otroligt intressant forskning och nog hänger kropp och själ i hop.

Dessutom är det så mycket trevligare att vara positiv och att omge sig med optimister i stället för att lyssna på kverulanten som mässar – det går aldrig – så kan man inte göra – allt är fel! Optimisten som ser det halvfulla glaset vet att det omöjliga kan göras möjligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s