Leenden föder leenden

Leenden föder leenden – vänlighet ger vänlighet tillbaka -positiv energi sprider sig. Samma sak – om gnäll och missnöje får råda så sprids en otrevlig stämning. Läste precis ett reportage om Myanmar och förstår varför jag tagit landet till mitt hjärta – så här löd texten om det är första eller tionde gången du kommer till Myanmar så kan du inte undvika att märka energin – hoppet och framtidstron som hänger i luften. Människor som med sin vänlighet – sina leenden – gästfrihet är fast beslutna att tillsammans skapa ett framtidsland med bibehållna traditioner.

Var och en väljer själv sitt liv ( och självklart menar jag inte människor i krigszoner eller på flykt utan vi som lever hyggligt normala liv i västvärlden) och hur du bemöts och vilka möjligheter du antar – det valet är DITT.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s