Lägg inte energi på det du inte kan påverka!

Hur ofta låter vi inte tankarna kretsa kring det vi inte kan påverka. Kanske handlar det om någon oförrätt på jobbet? Någon annan som fick ansvara för det jag tycker jag borde fått ta hand om. Eller grannen som vägrar såga bort några träd som stör vår utsikt. Kanske retar du upp dig på kollegan som alltid, med en leende ursäkt, kommer för sent till jobbet eller den som alltid glömmer att plocka undan kaffekoppen och diska. Ja det finns tusen meningslösa saker vi kan lägga vår tid på och det kan inte sägas ofta nog – ödsla inte tid och energi på det du inte kan påverka. Luta dig tillbaka och njut av ditt liv och det du kan göra något åt!

p1030307

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s