De tama fåglarna längtar – de vilda vågar flyga!

Att skjuta upp livet till morgondagen är varken effektivt eller särskilt meningsfull. Hur ofta hör man inte – sedan ska jag göra… eller jag längtar till helgen, jag längtar till semester. Självklart kan man längta och planera för framtiden, men att uppskjuta det man vill göra och det liv man vill leva i vardagen betyder att livet rinner undan innan man kanske ens har hunnit med att leva det! Så försök fånga livet här och nu – våga lyfta och flyga i väg och förverkliga dina drömmar innan det är för sent!

 

IMG_3471

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s