Om du inte bestiger berget får du heller ingen utsikt över dalen

Precis hemkommen efter några dagars skidåkning i Alperna. När man står högst uppe på toppen i strålande sol, gnistrande snö, skidorna på för att ta sig ner till dalen igen. Då blir det så tydligt, om att våga testa gränser och utmana det egna jaget. Det gäller inte enbart skidåkning och branta pister utan livet i stort. Om man inte vågar ta det där extra steget, klättra lite högre så riskerar man att missa själva livet, det där lite spännande, ibland kanske till och med lite farligt, men också ”kicken” till nya upplevelser som tar dig ett steg högre!

img_6824.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s