Finns det en ”otrohetsgen”?

Frågan är onekligen spännande och med tanke på att det finns oändliga kombinationer av gener så kan man klart inte fånga in EN ”otrohetsgen”. Däremot finns det spännande forskning som tangerar att otrohet till en del kanske kan vara genetiskt betingad. Forskningsstudier vid KI gav stöd för att män som bar på en specifik variant av en gen som styr produktionen av receptorn till vasopressin hade större problem i sina relationer än män som inte bar på denna variant. Dessutom var deras partner betydligt mindre nöjda med relationen. Mera om detta i mina nya bok Relationer – himmel eller helvete som kan köpas i förlagets webb butik!

https://www.tollgerdt.se/butik

 

Relationer Omslag_Framsida_170308 - Kopia - Kopia

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s