Gener och relationer

Relationer är komplexa och det är omöjligt att förklara hållbarheten med hjälp av ensidiga och enkla förklaringsmodeller. Däremot finns det flera olika teorier och mycket intressanta forskningsresultat som tillsammans delvis kan ge förklaringar till varför vissa relationer håller och andra inte. Personligheten är viktig för att skapa bra relationer och vår personlighet styrs till en inte ringa del av våra gener. Här rör vi oss i ett nytt och mycket spännande forskningsområde. Är det till och med så att forskning kan visa att personer som har en viss genuppsättning ofta hamnar i uppbrott? Ja, det finns sådana resultat, men vi ska inte glömma att gener enbart är en av många faktorer. Mera kan du läsa om i min nya bok – Relationer – himmel eller helvete – som släpps den 1 september, men redan nu kan beställas via förlagets webbutik och de 10 första beställningarna får en liten överraskningsbok i sina paket.

https://www.tollgerdt.se/butik

 

Relationer Omslag_Framsida_170308 - Kopia - KopiaRelationer Omslag_Baksida_170308 - Kopia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s