Det finns blommor överallt för den som ser dem!

Det är lätt att snegla på allt som andra har och glömma bort det fina som omger en själv. Kanske har du en varm och omtänksam familj? Var i så fall rädd om den och om varandra. Eller har du fina nära vänner som ställer upp när det behövs? Glöm då inte bort dem. Alla relationer måste odlas och bevattnas för att inte vissna. Din balkongodling där du kan skörda kryddor eller den vackra blombuketten gör dig kanske glad? En promenad i parken, en solstund på en parkbänk eller en glass vid havsbandet. Vardagsnjutning finns överallt. Lånar ett citat av konstnären Matisse som jag tycker om:

Finn glädje i himlen, i träden, i blommorna. Det finns blommor överallt för den som ser dem!

 

IMG_9271-0

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s