Man kan inte förändra världen på en dag – men utan droppar inget hav

Vi är många som jobbar med förändringsarbete av olika slag. Det kan handla om att utveckla och förändra ett företag eller en sjukvårdsorganisation, men också om att förändra och utveckla sig själv. Någon vill kanske prova nya saker och lämna sin bekväma zon för nya utmaningar. Kanske känns det trögt och rädslorna kan utgöra ett hinder, men kom ihåg Rom byggdes inte på en dag”. Förändringar tar tid, men många små steg blir till sist ett stort kliv och sedan blir metarna till kilometrar och så småningom till mil. Ge bara inte upp längs vägen utan fortsätt till du är i mål!

 

P1030281

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s