Glöm inte bort att realisera dina drömmar!

I unga år har det flesta olika drömmar om framtiden. Någon drömmer kanske om att bli fotbollsproffs, en annan om att bli författare, en tredje om att bli filmstjärna. Ofta får drömmarna en hygglig verklighetsförankring när man lämnar de tidigaste tonåren, men realiserbara drömmar lever kvar. Hur många förverkligar sedan sina drömmar? Livets vingård får ofta vänta. Sedan, när jag tjänar mer pengar, när vi har vi flyttat, när vi har fått barn, när barnen blir stora och så vidare. Så plötsligt en dag sitter många och tänker – var detta som var livet? Så glöm inte bort att förverkliga dina drömmar innan det är för sent!

 

PICT2264

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s