Vilka är dina livsval?

Livet är fullt av val och varje dag gör vi mer eller mindre omedvetna val. Ofta tänker vi inte ens på det, mörkt eller ljust bröd, jordgubbar eller körsbär, val som egentligen är ganska betydelselösa. Så har vi de större och mera avgörande valen, utbildning, partner, barn, jobb, bostad, resor eller vad det nu kan handla om. Bakom alla val ligger våra grundläggande värderingar. Vad är för mig i mitt liv? Här är vi olika beroende på personlighet, uppväxt, erfarenhet och mycket annat.

I boken Mer människa delger författaren Elisabeth Jönsson sina tankar om livet och den tid vi lever i. På ett vackert och berörande sätt berättar Elisabeth om sitt sätt att förhålla sig till livet. För hennes del har det mynnat ut i tre olika spår, eller livsvägar: viljan till kunskap, viljan till skönhet och viljan att göra skillnad. Finstämt skriver hon om vad som format och påverkat hennes väg genom livet. Texten får extra liv genom olika citat om livet och dess förgänglighet och boken kan med fördel användas som utgångspunkt för att skapa reflexion och eftertanke.

Mer människa finnas att köpa i bokhandeln, genom Adlibris och Punctum Saliens.

http://www.adlibris.com/se/bok/mer-manniska-tankar-om-livet-och-den-tid-vi-lever-i-9789163907753

http://punctumsalienswebbshop.tictail.com/

P1000979

2 reaktioner till “Vilka är dina livsval?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s